Настаняване

Двойна стая

Започнете деня си със слънчевите лъчи настанени в нашата уютна двойна стая. Насладете се на свежия морски бриз и отпуснете сетивата си в морска атмосфера. Отделено от прекрасната стая, хотелът ни предлага и уютна тераса с изглед към морето, където можете да се настаните, релаксирате и да се насладите на сутрешната кафе или вечерен коктейл.

Очакваме ви с отворени обятия и ще се радваме да ви предложим едно истинско морско преживяване в нашата чудесна морска двойна стая.

Апартамент

Нашите апартаменти са идеални за тези, които търсят повече пространство и комфорт при
настаняване, подходящи са за по-големи семейства и компании.
Апартаментът разполага с просторна спалня с удобно легло и меки завивки, където можете да се отпуснете и заредите с енергия. Също така, има и уютна всекидневна зона, оборудвана с удобни меки мебели, където можете да се отпунсете след плаж или разходка. Апартаментът разполага със собствена баня с душ или вана, както и с необходимите тоалетни принадлежности и меки кърпи. За да ви осигурим най-доброто изживяване, имате климатик, телевизор и безплатен Wi-Fi.

Освен комфорта на самия апартамент, нашето обслужващо осигуряващо лице е тук, за да се погрижи за вашите нужди и да ви предостави персонализирано обслужване по време на целия ви престой.

Enjoy your holiday with us!